Albert CARRÈRE

Crta. Matadepera 155, Terrassa, Barcelone, Espagne

Curriculum vitae

FISIOTERAPEUTA

2017- Conferenciante: "Running: Marketing vs. Ciencia". Jornadas Fisioterapia y Deporte. Universidad Rey Jaime I.

2016 - 2017 Conferenciante Campeonato/ Copa de España FEDME. "La Utilización del calzado minimalista en carreras de montaña".2015- Comité Expertos para la adecuación de la normativa en la utilización del calzado en Carreras de Montaña - FEDME

2014 – Actualidad

Profesor del curso: “Novedades en la prevención de las lesiones en la carrera a pie”. La Clínica del Corredor.

2014 – Actualidad

Conferenciante: “Correr rápido a gusto y sin lesionarse”. La Clínica del Corredor.

2008- Actualidad

- Profesor especialista: Más de 2.000 horas de experiencia docente.

- Auxiliar de enfermería en hospitalización (Iª i IIª ed. FOMENT de Terrassa): 236h

- Auxiliar de enfermería en geriatría (FOMENT de Terrassa): 75h

- Atención especializada en enfermos de Alzheimer (Iª, IIª, IIIª y IVª ed. Vapor Llonch de Sabadell): 405h

- Taller de animación estimulativa (Vapor Llonch de Sabadell)

- Atención SocioSanitaria en Instituciones. 180h (FOMENT Terrassa)

- Atención Socio Sanitaria en domicilios. 180h (FOMENT Terrassa)

2003- 2007

- Colaborador en la formación práctica de estudiantes de fisioterapia de las Universidades Gimbernat, U.F. Blanquerna, Fundación Universitaria del Bages, U. Internacional de Catalunya i U. de Vic.

2003 - 2007

- Docente de los siguientes cursos/ seminarios: 160 h.

- “Técnicas de manutención manual de enfermos”

- “Patología en Geriatría”

- “Gerontopsicomotricidad para la 3ª edad”

- “Técnicas de relajación”

- Conferenciante: “ La Epicondilitis” impartida en el Club de Tenis de Sabadell.

Apassionat de l’esport i motivat pel seu entorn em vaig decidir per la fisioteràpia com a carrera professional. Un cop acabats els estudis l'any 2002 a l’E.U. Gimbernat, vaig prendre consciència de l'ampli abast que té la fisioteràpia per millorar la salut de les persones.

Vaig poder aplicar els meus coneixements molt ràpidament amb una feina que m'enriquia cada dia amb una gran nombre de pacients que acudien per tractar-se de lesions ben diverses. Alhora que millorava les tècniques, em formava i adquiria nous coneixements, vaig tenir l’oportunitat d'accedir al lloc de fisioterapeuta a la màxima categoria nacional d'hoquei herba, aquí vaig aprendre a diagnosticar de forma ràpida i precisa i a optimitzar al màxim els tractaments amb un espai molt curt de temps.

Alhora que compaginava diferents llocs de treball va ser al 2005 quan em va sorgir l'oportunitat de iniciar-me com a docent, una altra manera de desenvolupament professional. Aquesta tasca la segueixo compatibilitzant amb el meu treball actual i em permet compartir i actualitzar conceptes alhora que m'aporta grans satisfaccions personals.

Al 2006 em vaig interessar per les lesions en el treball i durant els següents dos anys vaig complementar la meva formació amb estudis Superiors de Tècnic en la Prevenció de Riscos Laborals, fet que m’ha permès tenir una visió molt més acurada dins d'aquest camp.

Amb ganes de consolidar-me com a fisioterapeuta i dirigir el meu negoci vaig decidir obrir la Clínica AC fisioteràpia al 2009 on actualment exerceixo la meva professió i aplico els valors en els que crec i les teràpies que defenso, tenint cura de les particularitats de cada pacient.

Relacionat amb la meva pràctica esportiva, sent conscient del gran nombre de corredors i de la gran afició per les curses que hi ha actualment em vaig especialitzar en la prevenció i el tractament de les lesions en la cursa a peu. Actualment co-dirigeixo La Clínica del Corredor.com™ a Espanya i imparteixo formació especialitzada arreu del territori.